پمپ آب خانگی ابارا

پمپ خانگی ابارا از سری محصولات ابارا ایتالیا می باشد. شرکت ابارا در سال 1912 میلادی در ژاپن فعالیت خود را در زمینه تولید انواع پمپ آغاز نموده است. پمپ های خانگی ابارا سری های مختلفی همچون PRA، CMA،CDA، AGA دارند. که در ادامه به بررسی تک تک این مدل ها خواهیم پرداخت. بطور کلی عموم مردم پمپ های خانگی را به اسم های پمپ جتی، پمپ بشقابی و پمپ نیم اسب برای مصارف خانگی و عمومی می شناسند. با توجه به مشخصات کلی ساختمان شما (تعداد طبقات، تعداد واحد در هر طبقه و متراژ واحدها) با یک فرمول ساده می توان مناسب ترین پمپ خانگی را برای رفع نیاز ساختمانتان از نمایندگی پمپ ابارا در ایران تهیه نمود.

پمپ آب خانگی ابارا سری PRA

پمپ آب خانگی ابارا سری PRA که به آنها پمپ محیطی هم گفته می شود. از ویژگی های این پمپ که منجر به فروش بالای آن شده ابعاد کوچک و جابجایی و نصب آسان آن بوده است. در کنار این خصوصیات قیمت این پمپ خانگی بسیار مناسب است. توان پمپ خانگی ابارا سری PRA از 0.5 تا 2 اسب بخار می باشد. که توان نیم اسب آن در مصارف ساختمانی و مسکونی بیشتر استفاده می شود. جنس پروانه و بدنه آن به ترتیب از برنج و چدن می باشد. همچنین سری های PRA توانایی تحمل فشار تا 12 بار را دارند. قطر ورودی و خروجی این پمپ 1 اینچ می باشد. آب بند آن از نوع مکانیکال سیل از جنس کربن-سرامیک-NBR است. شافت آن استیل و حداکثر دمای کاری آن باید 80 درجه سانتیگراد باشد.

ابارا pra

برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشخصات فنی پمپ ابارا سری PRA رو لینک زیر کلیک کنید.

پمپ آب خانگی ابارا سری CMA

پمپ آب خانگی ابارا سری CMA به پمپ بشقابی ابارا معروفند. این پمپ های بشقابی ابارا بصورت سانتریفیوژی و تک پروانه هستند. جنس پزوانه و بدنه این پمپ ها به ترتیب برنجی و چدن می باشند. از ویژگی های برجسته آنها کیفیت بالا، کم صدا بودن و قابل تعمیر بودن آن می باشد. و نکته مهمتر اینکه نسبت به پمپ های سری PRA کم صداتر هستند. توان این سری از 0.5 تا 3 اسب بخار هستند. حداکثر دمای کاری آنها 50 درجه سانتیگراد و حداکثر فشار کاری آنها در بزرگترین سایز 6 بار است. مدل های مختلف این سری دارای قطر ورودی 1 و 1.1/4 اینچ و قطر خروجی 1 اینج هستند. مکانیکال سیل این سری از پمپ های ابارا از جنس کربن-سرامیک-NBR است.

ebara-CMA

برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشخصات فنی پمپ ابارا سری CMA رو لینک زیر کلیک کنید.

پمپ آب خانگی ابارا سری AGA

پمپ آب خانگی ابارا سری AGA که به نام پمپ جتی ابارا در بین عموم مردم شناخته می شود. تفاوت های این پمپ و پمپ بشقابی ابارا این است که این پمپ فشار بیشتر و دبی کمتری را اعمال می کند. این پمپ خودمکش ابارا دارای قطر ورودی و خروجی 1 اینچ می باشد. پمپ خانگی ابارا سری AGA بیشتر در مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. دارای توان 0.75 کیلوات هستند. جنس پوسته و پروانه و شافت آن به ترتیب چدن، برنج یا نوریل و استیل می باشد. حداکثر هد و آبدهی این سری در بزرگترین سایز آن 47.5 متر و 3.6  متر مکعب بر ساعت است.

پمپ جتی ابارا

برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشخصات فنی پمپ ابارا سری AGA رو لینک زیر کلیک کنید.

پمپ آب خانگی ابارا سری CDA

پمپ آب خانگی ابارا سری CDA از جمله پمپ های سانتریفیوژ می باشد. این سری از پمپ ها دو پروانه هستند. همین امر سبب می شود این پمپ های دبی و فشار بالایی داشته باشند. توان این پمپ ها از 3/4 تا 5.5 اسب بخار در مدل های مختلف هستند. حداکثر فشار کاری این سری در بزرگترین سایز 12 بار می باشد. قطر ورودی مدل های مختلف این سری از 1 تا 1.1/2 اینچ متغیر است. همچنین قطر خروجی آنها از 1 تا 1.1/4 اینچ می باشد. سیل مکانیکی پمپ خانگی ابارا سری CDA کربن-سرامیک-NBR است. بدنه این پمپ ها از جنس چدن و جنس پروانه و شافت آن به ترتیب برنج یا نوریل و استیل می باشد.

ebara CDA

برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشخصات فنی پمپ ابارا سری CDA رو لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره رایگان خرید با کارشناسان

کاربردهای پمپ خانگی ابارا

پمپ های خانگی ابارا که همانطور که نامش پیداست بیشتر در ساختمان های خانگی برای افزایش فشار و یا دبی آب مورد استفاده قرار می گیرد. اما در مصارف دیگری نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد:

  • در آبیاری های کوچک
  • فواره ها
  • آب نماها
  • مجتمع های اداری
  • بوسترپمپ ها
  • آبرسانی ویلاها

نحوه محاسبه پمپ آب خانگی

در انتخاب پمپ آب خانگی عوامل متعددی تاثیرگذار می باشد. که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد: 
  • متراژ واحد مسکونی
  • تعداد واحد در هر طبقه
  • تعداد طبقات آپارتمان
  • مقدارمصرف آب
  • تعداد شیر آب و سرویس های بهداشتی
هد و دبی دو مولفه برای انتخاب پمپ می باشد که باید مقدار آن را بدانیم. به طور کلی دبی (Q) برای هر واحد، باید 250 L/hr در نظر گرفته شود. هد(H)هم مربوط به ارتفاع ساختمان می باشد.تعداد طبقات را در ارتفاع هر واحدضرب می کنیم و آن را به اضافه 35 متر (برای در نظر گرفتن افت فشار) می نماییم. عدد بدست آمده مقدار هد می باشد. برای مثال برای یک ساختمان 5 طبقه که طول هر طبقه 3 متر باشد هد به این صورت محاسبه می شود:
متر 50=35+15=3*5

 برای راهنمایی بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.